Системи за обработка на пукнатини, фуги и дилатациони спојнициПроизводи 1 од 12 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Medipress

  Medipress

  Едноканално инјекционо црево. Се користи за заптивање на работни спојници.
 • Proofmate EBF

  Proofmate EBF

  Потисен профил
 • Proofmate RV

  Proofmate RV

  Нисковискозен кит за лепење рабови. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.
 • Proofmate F

  Proofmate F

  Еднокомпонентно лепило на база на силил модифициран полимер. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.
 • Proofmate Z-foil

  Proofmate Z-foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1,5мм. Се користи за хидроизолирање на споеви во ѕидарството.
 • Proofmate E

  Proofmate E

  Шупливи кружни гумени профили. Се користат за реновирање на дилатациони и изведбени спојници и како профил за завршување на спојници.
 • Proofmate S

  Proofmate S

  Полни кружни гумени профили. Се користат за реновирање просторни и изведбени спојници и за завршување на спојници во подземни површини.
 • Proofmate FD-Foil

  Proofmate FD-Foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1мм. Се користи како заптивна фолија во рамките на системот Proofmate FD.
 • Proofmate EK

  Proofmate EK

  Кутиест профил за исполна на дилатации на база на ЕПДМ. Профилите се отпорни на влијанија од одмрзнувачки соли, УВ зрачење, озон, горива.
 • Vpress

  Vpress

  Едноканално инјекционо црево


  Преземи технички лист

 • Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви.
 • Pur-o-Flex

  Pur-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Во контакт со вода се вулканизира во мек и еластичен. Има широка примена во високоградбата и нискоградбата.

Производи 1 од 12 за 20 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction