За нас

Бизнис Центар Адинг ДООЕЛ е членка на групацијата АДИНГ основана  во 1991 година како нејзин прв профитен центар. Основната дејност на Бизнис Центар Адинг е трговија на големо со градежни материјали.

Структурата на производите што е застапена во продажната палета на „Бизнис центар – АДИНГ“ е, во најголем дел, за потребите на градежништвото, составена од домашни и странски брендови.

 

Производи кои ги нудиме:

  • Хидроизолациони материјали
  • Темелни и кровни мембрани
  • Геосинтетици
  • Одводни канали 
  • Систем - зелен кров и дренажи
  • Дилатациони профили
  • ПВЦ подни плочи
  • Фибри