Одводен канал Evomax 100H

Краток опис

Носивост 25t
Висина 209mm
Должина 100cm
Страничен и вертикален одвод Ø 250

Каналот е изработен од HD-PE пластика, рамката и решетката се поцинковани.


Преземи документ

Одводен канал Evomax 100H

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

  • Носивост 25t
  • Висина 209mm
  • Должина 100cm
  • Страничен и вертикален одвод Ø 250

Каналот е изработен од HD-PE пластика, рамката и решетката се поцинковани.

Преземи документ