Самолеплива трака за хидроизолација (бутилна трака)1 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction
  • Бутилна Трака

    Бутилна Трака

    Самолеплива бандаж трака со трајно еластичен кит за спој на хоризонтални и вертикални спојници. За заштита од протекување вода на спојниците.

1 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction