Proofmate EK

Краток опис

Кутиест профил за исполна на дилатации на база на ЕПДМ. Профилите се отпорни на влијанија од одмрзнувачки соли, УВ зрачење, озон, горива.

Proofmate EK

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Кутиест профил за исполна на дилатации на база на ЕПДМ

Преземи технички лист