Профили за дилатација

 

Салон за автомобили М-Кар, Скопје. Изведувач „Баџак инженеринг“. Поставени ѕидни и подни дилатациони профили "Net Yapi“. Година: 2015

 

Олимпико- центар за гуми. Изведувач Инвест А. Поставени подни дилатациони профили.

 

Skopje City Mall. Изведувач Балфин МК. Поставени дилатациони профили.