Proofmate S

Краток опис

Полни кружни гумени профили. Се користат за реновирање просторни и изведбени спојници и за завршување на спојници во подземни површини.

Proofmate S

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Полни кружни гумени профили

Преземи технички лист