Proofmate RV

Краток опис

Нисковискозен кит за лепење рабови. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.

Proofmate RV

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Нисковискозен кит за лепење рабови

Преземи технички лист