Proofmate Z-foil

Краток опис

Еластична хидроизолациона фолија 1,5мм. Се користи за хидроизолирање на споеви во ѕидарството.

Proofmate Z-foil

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Еластична хидроизолациона фолија 1,5мм

Преземи технички лист