Системи наменети за тунелоградбаПроизводи 1 од 12 за 21 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Rubbertite

  Rubbertite

  Акрилатен хидро гел за инјектирање. Се користи за стабилизација на почви, за инекциони завеси, хоризонтални бариери, инјектирање тулена ѕидарија.
 • Hydropox SF

  Hydropox SF

  Двокомпонентен епоксидно-смолас грубо зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Hydropox G

  Hydropox G

  Двокомпонентен епоксидно-смоласт и грубо-зрнест малтер. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Hydropox F

  Hydropox F

  Двокомпонентен ситнозрнест малтер на основа на епоксидна смола. Се користи за поправки на внатрешни и надворешни бетонски површини.
 • Hydropox epg

  Hydropox epg

  Двокомпонентна епоксидна смола. Се користи за прајмерирање при реновирање на бетонски конструкци во комбинација со Flex-O-Flex производи.
 • 1K Waterproofing 105

  1K Waterproofing 105

  Полиуретански еднокомпонентен премаз за хидроизолација на надворешни и внатрешни површини. Еластичен и лесен за употреба, формира мост помеѓу тесните пукнатини
 • Pur-o-Stop HF

  Pur-o-Stop HF

  Полиуретанска инекциона смола. Се користи за исполнување на џепови, празнини, спојници и за запирање на водени пробиви од пукнатини.
 • Pur-o-Stop FS

  Pur-o-Stop FS

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во тунели, окна, брани и градежни конструкции од бетон и тули.
 • Pur-o-Rip

  Pur-o-Rip

  Двокомпонентна инекциона смола на полиуретанска основа. Се користи за инјектирање водоносни/водозадржни пукнатини.
 • Pur-o-Crack

  Pur-o-Crack

  Двокомпонентна полиуретанска инекциона смола. Се користи за заливање инекциони црева и инјектирање на водоносни и водоздржливи пукнатини во бетон и ѕидарии.
 • Polinit

  Polinit

  Додаток за мешање на акрилатни гелови. Се користи наместо вода, ја зголемува флексибилноста и атхезијата.
 • Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви.

Производи 1 од 12 за 21 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction