Proofmate F

Краток опис

Еднокомпонентно лепило на база на силил модифициран полимер. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.

Proofmate F

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Трајноеластичен кит

Преземи технички лист