Технологии на инјектирањеПроизводи 1 од 12 за 18 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Rubberclean

  Rubberclean

  Агенс за чистење на челични инекциони пумпи.
 • Booster 10A

  Booster 10A

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.
 • Minibooster 5U

  Minibooster 5U

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.
 • Metal packer incl. Grease nipple

  Metal packer incl. Grease nipple

  Метален пакер за површинско инјектирање на полиутерански и епоксидни смоли.
 • F300

  F300

  Брзоврзен инсталационен цемент на минерална основа. Се користи за порамнување пукнатини и дупки.
 • F60

  F60

  Брзоврзен цементен инекционен материјал на минерална основа. Се користи за запирање водно продирање и брза хидроизолација.
 • Aquastop

  Aquastop

  Смеса за инјектирање за спречување капиларна влага на хоризонтални ѕидови.
 • Pur-o-Stop HF

  Pur-o-Stop HF

  Полиуретанска инекциона смола. Се користи за исполнување на џепови, празнини, спојници и за запирање на водени пробиви од пукнатини.
 • Pur-o-Stop FS

  Pur-o-Stop FS

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во тунели, окна, брани и градежни конструкции од бетон и тули.

Производи 1 од 12 за 18 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction