FLAGON SR - кровна мембрана

Краток опис

ПВЦ кровна водонепропустлива кровна мембрана. Водотпорна, со УВ заштита, отпорна на силен ветер и механички дејства.

FLAGON SR - кровна мембрана

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Кровни мембрани – FLAGON SR
Преземи технички податоци