Proofmate E

Краток опис

Шупливи кружни гумени профили. Се користат за реновирање на дилатациони и изведбени спојници и како профил за завршување на спојници.

Proofmate E

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Шупливи кружни гумени профили

Преземи технички лист