TPHПроизводи 1 од 12 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction
 • 1K Waterproofing 105

  1K Waterproofing 105

  Полиуретански еднокомпонентен премаз за хидроизолација на надворешни и внатрешни површини. Еластичен и лесен за употреба, формира мост помеѓу тесните пукнатини
 • Pur-o-Stop

  Pur-o-Stop

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во градежништвото, тунелоградба и рударство.
 • Pur-o-Stop FS

  Pur-o-Stop FS

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во тунели, окна, брани и градежни конструкции од бетон и тули.
 • Pur-o-Stop HF

  Pur-o-Stop HF

  Полиуретанска инекциона смола. Се користи за исполнување на џепови, празнини, спојници и за запирање на водени пробиви од пукнатини.
 • Rubberclean

  Rubberclean

  Агенс за чистење на челични инекциони пумпи.
 • F60

  F60

  Брзоврзен цементен инекционен материјал на минерална основа. Се користи за запирање водно продирање и брза хидроизолација.
 • Accuinjektor

  Accuinjektor

  Рачна машина за инјектирање на мали и средни пукнатини.
 • Contractor 1U

  Contractor 1U

  Машина за инјектирање на епоксидни смоли и силиконски микро емулзии. Се користи за заливање на пукнатини на големи површини.
 • Minibooster 5U

  Minibooster 5U

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.

Производи 1 од 12 за 51 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction