Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

OR

Краток опис

Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви.

Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Водоекспандирачка трака на база на полихлоропрен

Преземи технички лист