Medipress

Краток опис

Едноканално инјекционо црево. Се користи за заптивање на работни спојници.

Medipress

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Едноканално инјекционо црево

Преземи технички лист