Accuinjektor

Краток опис

Рачна машина за инјектирање на мали и средни пукнатини.

Accuinjektor

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Рачна машина за инјектирање

Преземи технички лист