Minibooster 5U

Краток опис

Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.

Minibooster 5U

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Машина за инјектирање

Преземи технички лист