F60

Краток опис

Брзоврзен цементен инекционен материјал на минерална основа. Се користи за запирање водно продирање и брза хидроизолација.

F60

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Цементен инјекционен материјал

Преземи технички лист