Pur-o-Stop HF

Краток опис

Полиуретанска инекциона смола. Се користи за исполнување на џепови, празнини, спојници и за запирање на водени пробиви од пукнатини.

Pur-o-Stop HF

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ инјекциона смола

Преземи технички лист