Pur-o-Stop FS

Краток опис

Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во тунели, окна, брани и градежни конструкции од бетон и тули.

Pur-o-Stop FS

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ инјекциона смола за спречување активни продори на вода

Преземи технички лист