Metal packer incl. Grease nipple

Краток опис

Метален пакер за површинско инјектирање на полиутерански и епоксидни смоли.

Metal packer incl. Grease nipple

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Метален пакер

Преземи технички лист