F300

Краток опис

Брзоврзен инсталационен цемент на минерална основа. Се користи за порамнување пукнатини и дупки.

F300

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Цементен инјекционен материјал

Преземи технички лист