Aquastop

Краток опис

Смеса за инјектирање за спречување капиларна влага на хоризонтални ѕидови.

Aquastop

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Смеса за инјектирање за спречување капиларна влага

Преземи технички лист