Технологии на инјектирањеПроизводи 1 од 10 за 18 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. Rubberclean

  Rubberclean

  Агенс за чистење на челични инекциони пумпи. Learn More
 2. Booster 10A

  Booster 10A

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа. Learn More
 3. Minibooster 5U

  Minibooster 5U

  Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа. Learn More
 4. Contractor 1U

  Contractor 1U

  Машина за инјектирање на епоксидни смоли и силиконски микро емулзии. Се користи за заливање на пукнатини на големи површини. Learn More
 5. Accuinjektor

  Accuinjektor

  Рачна машина за инјектирање на мали и средни пукнатини. Learn More
 6. Metal packer incl. Flat nipple
 7. Metal packer incl. Grease nipple

  Metal packer incl. Grease nipple

  Метален пакер за површинско инјектирање на полиутерански и епоксидни смоли. Learn More
 8. F300

  F300

  Брзоврзен инсталационен цемент на минерална основа. Се користи за порамнување пукнатини и дупки. Learn More
 9. F60

  F60

  Брзоврзен цементен инекционен материјал на минерална основа. Се користи за запирање водно продирање и брза хидроизолација. Learn More
 10. Aquastop

  Aquastop

  Смеса за инјектирање за спречување капиларна влага на хоризонтални ѕидови. Learn More

Производи 1 од 10 за 18 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction