Contractor 1U

Краток опис

Машина за инјектирање на епоксидни смоли и силиконски микро емулзии. Се користи за заливање на пукнатини на големи површини.

Contractor 1U

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Машина за инјектирање

Преземи технички лист