Технологии на инјектирањеПроизводи 13 од 18 за 18 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Pur-o-Stop

  Pur-o-Stop

  Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во градежништвото, тунелоградба и рударство.
 • Pur-o-Rip

  Pur-o-Rip

  Двокомпонентна инекциона смола на полиуретанска основа. Се користи за инјектирање водоносни/водозадржни пукнатини.
 • Pur-o-Crack

  Pur-o-Crack

  Двокомпонентна полиуретанска инекциона смола. Се користи за заливање инекциони црева и инјектирање на водоносни и водоздржливи пукнатини во бетон и ѕидарии.
 • Polinit

  Polinit

  Додаток за мешање на акрилатни гелови. Се користи наместо вода, ја зголемува флексибилноста и атхезијата.
 • Rubbertite

  Rubbertite

  Акрилатен хидро гел за инјектирање. Се користи за стабилизација на почви, за инекциони завеси, хоризонтални бариери, инјектирање тулена ѕидарија.
 • Ecocryl

  Ecocryl

  Акрилатен трокомпонентен гел за инјектирање. Се корисити за инекциони завеси и почвена стабилизација.

Производи 13 од 18 за 18 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction