Booster 10A

Краток опис

Двокомпонентна инекциона пумпа за акрилатни гелови со надворешна измивачка пумпа.

Booster 10A

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Машина за инјектирање

Преземи технички лист