Геосинтетици3 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction
 1. Бентотекс

  Бентотекс

  Геосинтетска бентонитна хидроизолација за темелење на објекти. Функционира како глинена мембрана која во допир со вода набабрува и спречува продор на вода. Learn More
 2. Геотекстил полипропиленски

  Геотекстил полипропиленски

  Геотекстил полипропиленски 150гр/200гр/250гр/300гр/500гр/800гр. Основна функција: заштита, стабилизација, сепарација, дренажа и филтрација на почва. Learn More
 3. Геотекстил полиетиленски

  Геотекстил полиетиленски

  Геотекстил полиетиленски 150гр/200гр/250гр/300гр/500гр/800гр. Основна функција: заштита, стабилизација, сепарација, дренажа и филтрација на почва. Learn More

3 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction