Самолеплива трака за хидроизолација (бутилна трака)1 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction
  1. Бутилна Трака

    Бутилна Трака

    Самолеплива бандаж трака со трајно еластичен кит за спој на хоризонтални и вертикални спојници. За заштита од протекување вода на спојниците. Learn More

1 Производ(и)

на страна

Grid  List 

Set Descending Direction