Хидроизолациони материјалиПроизводи 49 од 60 за 60 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Pur-o-Rip

  Pur-o-Rip

  Двокомпонентна инекциона смола на полиуретанска основа. Се користи за инјектирање водоносни/водозадржни пукнатини.
 • Proofmate FD-Foil

  Proofmate FD-Foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1мм. Се користи како заптивна фолија во рамките на системот Proofmate FD.
 • Proofmate S

  Proofmate S

  Полни кружни гумени профили. Се користат за реновирање просторни и изведбени спојници и за завршување на спојници во подземни површини.
 • Proofmate E

  Proofmate E

  Шупливи кружни гумени профили. Се користат за реновирање на дилатациони и изведбени спојници и како профил за завршување на спојници.
 • Proofmate Z-foil

  Proofmate Z-foil

  Еластична хидроизолациона фолија 1,5мм. Се користи за хидроизолирање на споеви во ѕидарството.
 • Proofmate F

  Proofmate F

  Еднокомпонентно лепило на база на силил модифициран полимер. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.
 • Proofmate RV

  Proofmate RV

  Нисковискозен кит за лепење рабови. Во контакт со влага се преобразува во еластичен производ.
 • Aquastop

  Aquastop

  Смеса за инјектирање за спречување капиларна влага на хоризонтални ѕидови.
 • Ecocryl

  Ecocryl

  Акрилатен трокомпонентен гел за инјектирање. Се корисити за инекциони завеси и почвена стабилизација.
 • Rubbertite

  Rubbertite

  Акрилатен хидро гел за инјектирање. Се користи за стабилизација на почви, за инекциони завеси, хоризонтални бариери, инјектирање тулена ѕидарија.
 • Polinit

  Polinit

  Додаток за мешање на акрилатни гелови. Се користи наместо вода, ја зголемува флексибилноста и атхезијата.
 • Pur-o-Crack

  Pur-o-Crack

  Двокомпонентна полиуретанска инекциона смола. Се користи за заливање инекциони црева и инјектирање на водоносни и водоздржливи пукнатини во бетон и ѕидарии.

Производи 49 од 60 за 60 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction