Хидроизолациони материјалиПроизводи 37 од 48 за 60 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Proofmate EK

  Proofmate EK

  Кутиест профил за исполна на дилатации на база на ЕПДМ. Профилите се отпорни на влијанија од одмрзнувачки соли, УВ зрачење, озон, горива.
 • Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви.
 • Hydroseal P

  Hydroseal P

  Хидрофилна гума на база на хлоропрен и стирол бутадиен. Се користи за заптивни цели во градежништвото и тунелоградбата.
 • Quellflex

  Quellflex

  Заштитна полиуретанска еднокомпонентна смеса за водонепропусност. Се користи за китирање на спојници, панели, окна, шахти, цевни продори.
 • Fix-o-Flex

  Fix-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање на споеви изложени на деформација како што се индустриски погони и патишта.
 • Fix-o-Flex H

  Fix-o-Flex H

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за заптивање споеви на дрвени и метални конструкции, прозори, врати, санитарии.
 • Fix-o-Flex F

  Fix-o-Flex F

  Трајно еластичен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за вертикални и хоризонтални спојници.
 • Fix-o-Flex VG

  Fix-o-Flex VG

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници.
 • Fix-o-Flex F NV

  Fix-o-Flex F NV

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит на база на силил полимер. Со помош на влага се стврднува и преминува во еластична форма. Се користи за хоризонтални спојници.
 • Fix-o-Flex Primer

  Fix-o-Flex Primer

  Атхезивен агенс на полиуретанска база со растворувач. Се користи пред нанесување на китови. Погоден е за површини како бетон, клинкер, азбест цемент, малтер и природен камен.
 • Pur-o-Flex

  Pur-o-Flex

  Трајно еластичен еднокомпонентен кит. Во контакт со вода се вулканизира во мек и еластичен. Има широка примена во високоградбата и нискоградбата.
 • Medipress

  Medipress

  Едноканално инјекционо црево. Се користи за заптивање на работни спојници.

Производи 37 од 48 за 60 вкупно

на страна
Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction