Одводен канал Wavedrain 119

Краток опис

Носивост 1,5t
Висина 110mm.
Должина 100cm
Страничен и вертикален одвод Ø 250

Каналот и решетката се изработени од HD-PE пластика.


Преземи документ

Одводен канал Wavedrain 119

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

  • Носивост 1,5t
  • Висина 110mm.
  • Должина 100cm
  • Страничен и вертикален одвод Ø 250

Каналот и решетката се изработени од HD-PE пластика.

Преземи документ