Одводен канал Neomax 100H

Краток опис

Носивост 25t
Висина 191mm
Должина 100cm
Страничен и вертикален одвод Ø 250

Каналот е изработен од HD-PE пластика, рамката е поцинкована, решетката е гусена.


Преземи документ

Одводен канал Neomax 100H

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

  • Носивост 25t
  • Висина 191mm
  • Должина 100cm
  • Страничен и вертикален одвод Ø 250

Каналот е изработен од HD-PE пластика, рамката е поцинкована, решетката е гусена.

Преземи документ