Pur-o-Stop HF

Краток опис

ПУ инјекциона смола


Преземи технички лист

Pur-o-Stop HF

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ инјекциона смола

Преземи технички лист