Pur-o-Stop FS

Краток опис

ПУ инјекциона смола за спречување активни продори на вода


Преземи технички лист

Pur-o-Stop FS

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ инјекциона смола за спречување активни продори на вода

Преземи технички лист