FLAGON BSL - темелна мембрана

Краток опис

ПВЦ темелна мембрана. Одлична заварливост, голема отпорност на напад од микроорганизми и перфорација од корени, може да се користи во системот Flag Vacuum.

FLAGON BSL - темелна мембрана

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

FLAGON BSL - темелна мембрана
Преземи технички податоци