Firestone RubberGard EPDM

Краток опис

Еднослојна кровна мембрана од синтетичка гума.

Firestone RubberGard  EPDM

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Еднослојна мембрана од синтетичка гума

- Долготрајни перформанси
- Флексибилност
- Исклучителна отпорност на атмосферски влијанија
- Ненадминлива отпорност на озон, УВ зрачење и пукнатини
- Стабилност на димензии
- Ограничено влијание на околината
- Ниска цена во однос на векот на траење

Преземи каталог