Вградна ѕидна и таванско надградна лајсна

OR

Краток опис

Вградна ѕидна и таванско надградна лајсна за дилатација со ширина од 30mm до 160mm

Вградна ѕидна и таванско надградна лајсна

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Вградна ѕидна и таванско надградна лајсна