FILCOTEN Pro 100

Краток опис

Тешко оптеретување

Преземи каталог

FILCOTEN Pro 100

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Бетонски канал со полипропиленски влакна и поцинкувана рамка. Издржливост до 60t