BGZ-S SV 100/150/200/300

Краток опис

Тешко оптеретување

Преземи каталог

BGZ-S SV 100/150/200/300

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Бетонски канал со бетонирани гусени рамки, со систем за брзо поврзување или заштрафување. Издржливост од 25t-90t.