BG Si 100/200/300

Краток опис

Тешко оптеретување

Преземи каталог

BG Si 100/200/300

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Бетонски канал со бетонирани гусени рамки, со решетки и заштрафување. Издржливост до 90t. Се користи за аеродромски писти.