FILCOTEN tec 100/150

OR

Краток опис

Средно оптеретување

Преземи каталог

FILCOTEN tec 100/150

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

Бетонски канал со полипропиленски влакна и поцинкувана рамка. Издржливост до 25t