Hydropox epg

Краток опис

Двокомпонентна епоксидна смола. Се користи за прајмерирање при реновирање на бетонски конструкци во комбинација со Flex-O-Flex производи.

Hydropox epg

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали