1K Waterproofing 105

Краток опис

ПУ премаз за хидроизолација


Преземи технички лист

1K Waterproofing 105

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ премаз за хидроизолација

Преземи технички лист