Pur-o-Stop

Краток опис

Полиуретанска инекциона смола за спречување активни продори на вода. Се користи во градежништвото, тунелоградба и рударство.

Pur-o-Stop

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ инјекциона смола за спречување активни продори на вода

Преземи технички лист