1K Waterproofing 105

Краток опис

Полиуретански еднокомпонентен премаз за хидроизолација на надворешни и внатрешни површини. Еластичен и лесен за употреба, формира мост помеѓу тесните пукнатини

1K Waterproofing 105

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

ПУ премаз за хидроизолација

Преземи технички лист