ПроизводиПроизводи 61 од 72 за 121 вкупно

на страна
Страница:
 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8

Grid  List 

Set Descending Direction
 • Челна оплата

  Челна оплата

  Додатни елементи

  Преземи каталог

 • Бентотекс

  Бентотекс

  Геосинтетска бентонитна хидроизолација за темелење на објекти. Функционира како глинена мембрана која во допир со вода набабрува и спречува продор на вода.
 • Геотекстил полипропиленски

  Геотекстил полипропиленски

  Геотекстил полипропиленски 150гр/200гр/250гр/300гр/500гр/800гр. Основна функција: заштита, стабилизација, сепарација, дренажа и филтрација на почва.
 • Геотекстил полиетиленски

  Геотекстил полиетиленски

  Геотекстил полиетиленски 150гр/200гр/250гр/300гр/500гр/800гр. Основна функција: заштита, стабилизација, сепарација, дренажа и филтрација на почва.
 • FLAGON SR - кровна мембрана

  FLAGON SR - кровна мембрана

  ПВЦ кровна водонепропустлива кровна мембрана. Водотпорна, со УВ заштита, отпорна на силен ветер и механички дејства.
 • FLAGON A - темелна мембрана

  FLAGON A - темелна мембрана

  ПВЦ темелна мембрана. Добра отпорност на контакт со масла и јаглеводород, брза инсталација по лиење на бетон, отпорна на високи механички дејства.
 • FLAGON BSL - темелна мембрана

  FLAGON BSL - темелна мембрана

  ПВЦ темелна мембрана. Одлична заварливост, голема отпорност на напад од микроорганизми и перфорација од корени, може да се користи во системот Flag Vacuum.
 • Firestone RubberGard EPDM

  Firestone RubberGard EPDM

  Еднослојна кровна мембрана од синтетичка гума.
 • Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Hydrotite cj profile 0725 7x25mm

  Водоекспандирачка гумена трака на база на полихлоропрен. Траката има три комори. Се користи во градежништвото и тунелоградбата за дихтување на споеви.

Производи 61 од 72 за 121 вкупно

на страна
Страница:
 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8

Grid  List 

Set Descending Direction