FLAGON A - темелна мембрана

Краток опис

ПВЦ темелна мембрана. Добра отпорност на контакт со масла и јаглеводород, брза инсталација по лиење на бетон, отпорна на високи механички дејства.

FLAGON A - темелна мембрана

Кликнете два пати за целосен приказ на сликата

Zoom Out
Zoom In

Повеќе прикази

Детали

FLAGON A - темелна мембрана за хемиски оптеретувања
Преземи каталог